Stephan Manie Design Photography Video  

 

Stuur een email naar Stephan

 

Youtube Channel Stephan Manie

 

Bekijk mijn Linkedin pagina

 

Facebook community

 

 

bookmark this site

 

Contact Me


Laat even weten wat u van deze website vindt, alle commentaar of suggesties zijn van harte welkom.
Dagelijks worden er nieuwe uploads geplaatst op verzoek van bezoekers.

Mijn voorkeur gaat uit naar e-mail.

Daarnaast maak ik gebruik van de volgende externe platforms:

Youtube kanaal , http://www.youtube.com/stephanmanie , hier staan uploads van verschillende "pilots" waaraan ik heb meegewerkt. het is mogelijk om een gratis abonnement te nemen op het kanaal , zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de laatste uploads, geplaatste comments. etc etc........

Linked IN community ,http://nl.linkedin.com/in/stephanmanie , hier heeft u inzage bij welke werkgevers en met welke bedrijven ik samenwerk. Deze community is gericht op een netwerk dat sterk business to business is gerelateerd.

Facebook community , http://nl-nl.facebook.com/people/Stephan-Manie/100000695197245 , hier heeft u inzage bij welk project ik betrokken ben in Papua , via Facebook heb ik regelmatig contact met docenten en studenten van Da-Vinci-Polytechnic-Papua-International, in Sorong is een school opgericht volgens het leersysteem van Da Vinci in Dordrecht, echter met lokale docenten , vrijwilligers en stageopdrachten van studenten uit Nederland is dit project succesvoller dan ooit verwacht. Het is zeer bijzonder hoe gedreven de "Papua" leerlingen zijn en meehelpen aan het opbouwen van hun eigen land en campus.

Travel Blog , http://www.stephanmanie.waarbenjij.nu/ , hier heeft u inzage in enkele reisverslagen in Papua , Davinci Academy International , in Sorong is een school opgericht volgens het leersysteem van Da Vinci in Dordrecht, tijdens onze bezoeken in 2007 en 2008 hebben we als vrijwilliger een inventarisatie gedaan welke onderdelen ondersteund moeten worden om continuiteit te kunnen garanderen middels eigen middelen.

We hebben Hentji Fatary uitgenodigd om 4 weken bij ons in Nederland te komen logeren, hij heeft gedurende ons verblijf in Papua, naast zijn inzet als engels leraar op het Davinci College in Sorong, ons ook vaak naar unieke plaatsen gebracht. Tijdens zijn verblijf bij ons heeft hij geleerd hoe hij zijn reisverslag online kan zetten: http://www.hentjifatary.waarbenjij.nu/