Stephan Manie Design Photography Video  

 

Interior Design


In de afgelopen jaren komt het steeds meer naar voren dat een kantoorruimte niet zomaar een werkruimte is maar een verlengstuk moet zijn van het product, dienst of een weergave moet zijn van het profiel van de organisatie.

De "missie" en de doelstellingen en de "visie" op de toekomst bepalen de sfeer en identiteit van de organisatie. Deze vormen de basis voor een "makeover" of een verbouwingsplan binnen de organisatie.

Samen met de opdrachtgever wordt er gewerkt aan creatieve en functionele oplossingen, de afdelingen facilitair-ict-marketing en MT zijn altijd nauw betrokken in dit voortraject.


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

De ideeŽn en wensen van de opdrachtgever worden vertaald naar kleur, materiaalkeuzes, lichtbronnen en indeling van de werkruimtes. Bestaande meubels balies en andere objecten worden op verzoek meegenomen in het ontwerp. De uiteindelijke sfeer, comfort en functionaliteit vormen een nieuw totaalconcept.

Het ontwerp wordt projectmatig op papier gezet, materiaalmonsters en kleuren worden bekeken en gekozen, werkvloerindelingen en accenten worden uitgewerkt in schaaltekeningen. Terwijl de dagelijkse productie gewoon door gaat begeleid de ontwerper de uitvoering, coŲrdineert hij de werkzaamheden en is eindverantwoordelijk voor het gehele implementatieproces.